Nyheter2022-11-07T15:17:50+01:00
711, 2022

Vaksamt välkomnar Lotta Eriksson som ny styrelseledamot

november 7, 2022|Categories: Pressmeddelande|

Utmanaren Vaksamt erbjuder utbildningar och brandskydd genom moderna lösningar i en annars traditionell bransch. Vid en extra bolagsstämma den 7 oktober valdes Lotta Eriksson in som ledamot i bolagets styrelse.

Lotta välkomnades till Vaksamt vid en extra bolagsstämma hösten 2022 och blev med sin erfarenhet från kundbemötande och service ett välkommet nytillskott till verksamheten. Hon har under sin karriär främst jobbat med kundupplevelser och har i det arbetet uppskattats för sitt engagemang, sitt fokus på bästa möjliga resultat och kundnöjdhet. Idag äger och driver Lotta Custitude, kundmötespartner till ett stort antal av Sveriges ledande kedjor inom retail och service.

Vi är väldigt glada över att Lotta har accepterat erbjudandet om ett bli styrelseledamot i Vaksamt AB. Vi är övertygade om att hennes personliga driv, idéer och engagemang samt långsiktiga tankesätt gällande kundrelationer kommer att bidra positivt till företagets framtid, säger Pernilla Karvia, styrelseordförande, Vaksamt.

 

Vaksamt bildades med insikten om att det finns kompetensluckor i näringslivet avseende skydd mot brand och olycka samt och likaså råder brist på kunskap inom Hjärt- och Lungräddning, Första Hjälpen, grundläggande brandskydd samt mycket mer. Vaksamt arbetar proaktivt på marknaden och utvecklar nya, digitala verktyg för att företag bättre och mer effektivt ska kunna säkerställa att kunskap och utrustning finns den dagen olyckan är framme.​​

Det känns verkligen roligt och stimulerande att få förtroendet att vara del av Vaksamts styrelse, säger Lotta Eriksson. Jag ser fram mot att vara en aktiv del av bolagets fortsatta utveckling, Vaksamt har en enorm tillväxtpotential och genom att paketera vårt kunderbjudande ännu bättre stärker vi vår önskade position på marknaden.

Titel

Till toppen