Vaksamt är utmanaren inom brandskydd och utbildning.

Vaksamt är utmanaren inom brandskydd och utbildning.

När vi på Vaksamt ser oss i spegeln ser vi utmanaren. Vi ska utmana allt i branschen förekommande och försöka göra varje del lite vassare. Vi vill skapa den ultimata kundupplevelsen kring vårt erbjudande som bokstavligen är livsviktigt. Vi är här för att utmana en bransch och egentligen alla branscher som erbjuder tjänster. Vi ska vara världsklass i varje given del i kundupplevelsen. En schysst och transparent införsäljning. Noggrann och proffsig leverans. Utvärdera allt vi gör och sträva efter att bli lite bättre varje dag. Det är därför vi har vår egen Sales Academy där vi tränar varje dag (!) på att bli bättre. Det är därför vi genomför utvärderingar efter varje leverans. För lära, utvecklas och bli bäst.

Mats Andersson Adamo, VD:
Mats Andersson Adamo, VD:

”Vi är inte här för att göra allt lika som man gjort i vår bransch i alla år. Vi ska utmana allt och inte minst oss själva. Jag är inte nöjd förrän vi är bäst. Helst bäst i världen på sälj, service och på leverans till våra kunder.”

”Vi är inte här för att göra allt lika som man gjort i vår bransch i alla år. Vi ska utmana allt och inte minst oss själva. Jag är inte nöjd förrän vi är bäst. Helst bäst i världen på sälj, service och på leverans till våra kunder.”

Möt utmanarna:

Medarbetare på Vaksamt

Mats Andersson Adamo, VD

Älskar försäljning och ledarskap. Väldigt dålig förlorare. Tre egna söner och en bonusdotter. Två hundar och nyligen gift. Barnens idrottande är det stora intresset på fritiden jämte matlagning.

Mobil: 073-707 58 89
E-post: mats.andersson-adamo@vaksamt.se

Mikael Värmå, Utbildningschef

Brandman i botten och har trots sin ringa ålder hunnit bygga upp enorm erfarenhet. Studerar till ekonom vid SU vid sidan av jobbet och firar lyckade tentor som om han gjort mål i VM-finalen.

Mobil: 076-232 09 70
E-post: mikael.varma@vaksamt.se

Danniell Brevik, Utbildningssamordnare

Nyfiken gotlänning som migrerat till fastlandet för att få utveckling. Många års erfarenhet av utbildning och ledarskap. Är även en klippa på gitarr och van att stå på scen. Stora kärleken i livet är mat.

Mobil: 073-513 49 28
E-post: danniell.brevik@vaksamt.se

Daniel Frisk, Stor kundansvarig

Envis som få med en passion för sälj. Fotbollsnörd från Solna. Gift och har två barn.

Mobil: 076-306 99 48
E-post: daniel.frisk@vaksamt.se

Tuva Thörnberg, Kundansvarig

En positiv säljare som brinner för att resa och laga mat. Tuva spenderar helst fritiden på en hundpromenad eller över en god middag med vänner.

Mobil: 073-503 54 61
E-post: tuva.thornberg@vaksamt.se

Manuel Legaspi, Kundansvarig

En kunskapsspridare med pannben som en tjur. Som äldsta syskonet bland åtta så kommer ledarskapet naturligt för Manuel. En basketfantast på fritiden.

Mobil: 073-504 00 47
E-post: manuel.legaspi@vaksamt.se

Albin Adolfsson, Kundansvarig

Gruppens stämningshöjare med mål och prestation i fokus. Passionen är att resa och träna på sin lediga tid.

Mobil: 076-307 16 68
E-post: albin.adolfsson@vaksamt.se

Jakob Vahtera Persson, Kundansvarig

Social och ambitiös säljare som tycker om att ta sig an utmaningar. Stort intresse för kultur och matlagning, gärna i kombination.

Mobil: 073-512 57 28
E-post: jakob.vahtera-persson@vaksamt.se

Pernilla Karvia, Styrelseordförande

Drivande strateg och initiativrik genomförare som vågar och vill vara okonventionell och söka nya lösningar. Bor med familj och katt i Täby. Motto: Vi backar bara när vi tar sats.

Felix Duvnäs, Styrelseledamot

Som gammal managementkonsult har Felix ordning och reda på ekonomin. Älskar att vandra i Alperna och att dricka goda drinkar när tillfälle ges.

Lotta Eriksson, Styrelseledamot

En riktig kundmötesnörd, som älskar att förstå och utveckla utifrån kundens perspektiv. Mycket skidåkning på vintern och sommaren ägnas helst åt att renovera på landstället.